31.03.2011

Bli med på protestaksjon!

Vi håper årets aprilspøk i Bladet Vesterålen, på epost og her i bloggen, falt i smak. Noen gikk fullstendig fem på, mens andre var vanskeligere å lure - men det virker som de fleste syntes det var fin underholdning. :) For de som ikke har fått den med seg, se nedenfor. 
Sortland hagelag har tatt initiativ til protestaksjon mot de nye fraktforskriftene som skal innføres 1. mai, og oppfordrer alle til å støtte opp!


Kort sagt skal alle pakker nå deklareres ved ankomst, uansett hvor i Shcengen-området de kommer ifra. Dette medfører selvsagt et dyrt registreringsgebyr, og ekstra forsinkelser på pakker. Hageselskapet sentralt skal i møte med regjeringen på mandag for å forsøke å få stoppet forskriften, vi håper da å ha så mange som mulig med på protesten, for å vise vår motstand. Hagelaget mener dette vil ha null effekt på spredning av skummelt plantemateriale, noe som er hovedargumentet for at forskriften rammer også plantepakker.

Send sms til Hageselskapet "frakt navn.etternavn", send brev direkte til statsministeren eller gå inn på nettsiden og skriv under kampanjen: direktelink:

Se ellers artikkel fra dagens Bladet Vesterålen, eller kontakt oss for nærmere informasjon.

Ingen kommentarer: