01.04.2011

Hagoteket er klart!


Freydis og Olaug har nå tatt en sjau på Frivilligsentralen, og da er hylla klar for Hagotek! Det blir altså nå mulig å få låne hagebøker på ett arrangement, for tilbakelevering på neste. (Eller ved annen avtale.) Vi innvier Hagoteket på neste hagelagskveld, mandag 2. mai.

Hagelaget har kjøpt inn noen bøker, og håper at medlemmene bidrar med noen. Tanken er at man da kan enten gi boka til biblioteket - eller man kan merke den godt med navn sånn at man kan låne den til biblioteket en stund og så få den tilbake når man vil det. Vi lager en liten mappe med ark for hver bok, slik at man signerer med navn og dato når man mottar boka, og også når man leverer den igjen. (Viktig!)

Ta gjerne en gjennomgang av hagebøkene dine, og se hva som kan passe å gi/låne til bilbioteket vårt.

Olaug er kontaktperson for hagoteket. Vi tar gjerne imot tips til bøker som dere synes burde være med i et sånt hagebokbibliotek i hagelaget. – Også om du har kommet over et godt tilbud på ei bok som kan være aktuell for oss å kjøpe inn.

Vi håper dette blir et fint tilbud for våre medlemmer. Til høyre på nettsiden vår her, finner du en link "Hagotek" som du kan trykke på, da vil du komme til ei side hvor det etterhvert vil ligge en oversikt over bøkene vi har til utlån.

Ingen kommentarer: