18.05.2008

Vi tar imot potter og planter


Forberedelsene til årets planteloppemarked er i full gang! På planteloppemarkedet selger hagelaget planter som medlemmene har gitt. Disse kommer ofte fra overskudd i hagene våre, som vi får når plantene har vokst seg store.

Har du overskuddsplanter, tar vi gjerne imot! Det behøver ikke være veldig spesielle planter, helt vanlige stauder er også attraktive for folk som ikke har dem fra før. Husk, når du har nystartet hage uten planter, er alt nytt.

Siden det er veldig mye arbeid og organisering i forbindelse med planteloppemarkedet, vil vi aller helst ha ferdig pottede planter. - Eller at du kommer på drivhuset og potter ilag med oss. Men om noe gjør at du ikke har mulighet til det, så tar vi gjerne imot plantene likevel, og ordner resten sjøl.

Trenger store potter
Vi trenger også potter for å sette plantene i, og vi har spesielt bruk for litt større potter. En del stauder har ganske dype røtter, og kan ikke settes i for små potter selv om de deles i mindre biter.

Vi trenger også noen som kan hjelpe til på dagen. Vi begynner å ordne til kl. 08.00, og så trenger vi folk på selve planteloppemarkedet for å ta imot betaling og sånn fra kl. 10.00.

- Kan du bidra på en eller annen måte, så ta gjerne kontakt med oss. Vi tar imot planter og potter på drivhuset på Selnes mandager og torsdager kl. 18, eller etter avtale.

På bildet ser vi Rigmor, Vigids og Turid som deler opp og planter i potte en flekklungeurt som Rigmor har gitt til planteloppemarkedet.

Ingen kommentarer: