16.05.2008

Fotokveld, "se hagen din med nye fotoøyne"

Har du lyst til å bli flinkere til å ta bilder av hagen din? Synes du alle andre tar finere bilder av din egen hage enn du gjør selv? - Bli med på hagefotokveld, og lær noe nytt!

Onsdag 18. juni kl. 18.30 blir det fotokveld i hagelaget. Vi får først et foredrag med Alf Oxem, illustrert med bildeeksempler. Målgruppe er den alminnelige hageeier, uten spesiell fotokunnskap fra før. Vet du hvordan du slår på apparatet og får tatt et bilde, så kan du nok for å bli med.

Oxem vil fortelle oss litt om tekniske ting for bedre bilder, og litt om å dette med å tenke motiver. Hvordan kan bilder bli bedre hvis du tar fra en annen vinkel og slikt.

Etter foredraget går vi ut for å prøve den nye kunnskapen vi har fått, i praksis. Vi drar i en hage vi får "låne" for oppdraget, for å ta bilder ilag.

Fotokvelden er startskuddet for hagefotokonkurransen med tema "sommer i hagen". Vinner kåres til høsten, så du kan ta bilder hele sommeren. Du behøver ikke å delta på fotokvelden for å være med i konkurransen, og du kan være med på fotokvelden uten å være med i konkurransen også - men bli gjerne med på begge deler, hvis du har lyst!

Påmelding fotokvelden, til hagelagets e-post eller tlf. 917 66 920.

(Gratis fototips i mellomtiden/bildetekst: Husk å rydde bort eventuelle tøfler i hagen, før du tar bildet...)

Ingen kommentarer: