09.02.2012

Hagelagstur til Dokka

Siste nytt om hagelagsturen til Dokka! Vi håper å få enda litt mer konkret informasjon på plass snarest, men dette er altså siste nytt foreløpig.
http://www.nordrelandhagelag.blogspot.com/


Det er begrenset antall plasser, 20 stk. Dette på grunn av overnattingen, vi har reservert 20 plasser på Ankalterud Gård (http://www.ankalterudgard.no/).
Siden det er begrenset med plasser, har hagelagets medlemmer fortrinnsrett på plassene ut påmeldingsfristen. Dersom ikke alle 20 plasser fylles av medlemmer, blir restplasser delt ut til de som ønsker å ta med seg noen og andre, etter rekkefølgen de er meldt på.
Bindende påmelding, frist er senest 25. mars.
(Kan bli endret, dersom overnattingen har avbestillingsfrist tidligere.)

Vi møtes på Gardermoen fredag 29. juni i ett-tiden på dagen, folk må stå for reisen selv. Det er da lagt opp slik at det skal passe både med fly norvegian/sas fra Evenes, og buss/tog via Fauske og Trondheim.

Planen er så at vi får med oss et par hager i løpet av fredag ettermiddag, på tur til eller rundt Dokka. Så er det festival på lørdag og søndag. Gården ligger en ganske kort drosjetur (men litt langt å gå), fra festivalområdet.

Så håper vi å få oss en hagerunde på mandag. Transport kommer litt an på hvor mange vi blir og forskjellig, men enten leier vi en buss eller vi får lånt/leid oss biler.

Planen er så å ta nattoget hjem igjen, kvart på ett fra Hamar. Da er vi hjemme på Sortland i ti-tiden dagen etter. Vil man ta fly, får man ordne seg så man kommer seg til toget og videre til Gardermoen, evt. ta en ekstra overnatting. (De som tar tog får jo overnattingen sin der.)

- Vi ønsker fortsatt tips og tilbakemeldinger i forbindelse med turen! Nærmere turkomité kommer på plass etterhvert, og mer nøyaktig informasjon ettersom brikkene faller på plass.

Ingen kommentarer: