04.06.2000

Vandringer

Midnattshagevandringer

fredag kl. 22.30–00.00

(Se egne oppslag i Samfunnssalen for nærmere informasjon om hver enkelt hage.)


Villblomstvandring

Søndag kl. 10.00 langs Selneselva. Oppmøte v/Selnes kirkegård, guider er Siri Amalie Hella og Åse Solvang. Åpent for alle - helt gratis!


Hagevandringer

søndag kl. 12.00

(Se egne oppslag i Samfunnssalen for nærmere informasjon om hver enkelt hage.)Sortland hagelag er kjent for sine hyppige og uhøytidelige hagevandringer hos hverandre. Det blir selvsagt hagevandringer også i hagehelga. Vi starter allerede fredag kveld/natt, med midnattshagevandringer, forhåpentligvis i skinn av midnattsola. Søndag blir det ny runde. Noen av hagene er kun én av dagene, mens andre hager er med på begge.


Vi understreker at dette er vanlige medlemshager, ikke praktanlegg og parker. For oss er det viktigste å se levende hager, for inspirasjon og hageglede. Her overser vi ugress og det man kunne oppfatte som "rot", hager er jo til for å brukes! Ta positive briller på, og se på hagene slik du ønsker at folk skal se på din når du selv får besøk. ;)


I en av hagene blir det antagelig også plantesalg v/hagelaget.


Ta gjerne med paraply/regnklær for sikkerhets skyld - det skal imidlertid være bra dårlig vær før vi synes det er for dårlig for hagevandring! (Vær obs på at man må ordne seg selv med transport også her.)Noen få, enkle regler gjelder for våre hagevandringer:

• Overse eventuelt ugress og det du kan synes er rot!

• Ha positive briller på, og sett pris på at du fikk komme inn i noens private hage.

• Hunder er ikke tillatt

• Barn skal være under kontroll, ikke rundt om i bedene...

• Stiklinger tas selvsagt ikke.

• Opptre ellers hensynsfullt, og sånn som du ville at andre skulle te seg i din egen hage.

Ingen kommentarer: