04.06.2000

Foredrag

Peter Korn, fredag kl. 19.15, samfunnssalen

Peter Korn holder til et stykke utenfor Göteborg, hvor han har sin imponerende hage. Vi har medlemmer som har vært hos ham og sett, de virker svært så begeistret så dette gleder vi oss til. På nettsiden hans kan du se bilder derifra, og mer om hva han driver med. Ved botanisk hage i Tromsø betegnes han som "en svært internasjonalt kjent kapasitet". Dette blir svært spennende.Småforedrag lørdag

I et par omganger på lørdag blir det noen kortere foredrag, hvor to og to går samtidig. Pris er 100,-/50,-(medl.) pr. stk, bortsett fra ferskingtema hvor del 1 og 2 hører ihop og derfor koster 100,-/50,- for begge samlet.


Kl. 12.30 - ca. 45 min.

Magnar Aspaker "Fritillaria" og Ferskingtema del1 v/hagelaget

Kl. 15.00 - ca. 45 min.

Kjell Dragland "Dvergrhododendron" og Ferskingtema del2 v/hagelaget

Kl. 16.30 - ca. 45 min.

Magnar Aspaker "Fjellhageplanter" og "Sammenplantning i krukker v/Hokland Blomster.

- Magnar og Kjell sine foredrag går i storsalen, ferskingtema og sammenplantning går i møterom i samme bygget.Tor Smaaland lørdag kl. 18.00 (Samfunnssalen)

Så blir det på lørdag ettermiddag klart for hagekjendis, tv-fjes (tidligere på frokost-tv) og hagebokforfatter Tor Smaaland, med foredraget "Etter late hager."

Du kan lese mer om Tor på nettsiden til hans Smaaland Hagesenter. Vi kan love et underholdende foredrag, det sier alle vi har hørt som har opplevd ham, og bøkene hans vitner om en hagekar med humor. Må oppleves!


Ingen kommentarer: