11.05.2011

Innvielse av hagoteket

I dag var det hagelagskveld på Frivilligsentralen. Det var ikke så mange frammøtte i det flotte vårværet, men de som hadde husket på det fikk innvie det nye, flotte hagoteket vårt. Fra nå av kan våre medlemmer låne hagebøker gratis imellom arrangementene. (Eller etter nærmere avtale.) Hele 14 bøker ble lånt ut denne første gangen, så vi får tro det betyr at det er et spennende innhold.


Vi tar imidlertid fortsatt imot bøker som medlemmene vil donere til hagoteket, evt. låne ut for en periode. Tips om bøker som bør kjøpes inn, er også kjempefint å få.

(Kontaktperson for hagoteket er Olaug Vassbotn.)

Dette ble kjempefint!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hageselskapet Frøya har gitt i gave en god del bøker til Frøya bibliotek. Det er kjekt for laget, veldig greit å holde orden på hvem som låner hva. Lykke til med deres ordning!

Sortland hagelag sa...

Takk for tips! Har også vært inne på å samarbeide med biblioteket, men siden vi har fast lokale så har vi muligheten til å gjøre det sånn her - da blir det en lokal medlemsfordel. :) Men det hadde jo forenklet det noe og gjort det lettere tilgjengelig med bibliotek - vi får se hvordan dette funker.

En annen fordel med dette, er at medlemmer kan låne bøker til biblioteket (dermed andre) kun for en periode, så det blir bedre utvalg. Men vi får se om det går i praksis...