28.02.2011

Kjempetrivelig ferskingkveld

Vi avsluttet februar med en skikkelig trivelig ferskingkveld på Frivilligsentralen. Ca. 20 personer møtte opp tilsammen. Alle ferskingene som kom fikk tre utgaver av hagetidend, ei bok om grønnsakshaging, penn og diverse info om Hageselskapet og Sortland hagelag.

Karin Holm hadde tatt med seg noen stiklinger som hun viste fram, mens hun forklarte hvordan man formerer planter enkelt ved å ta stiklinger. Man får jo kjøpt de fleste stueplanter relativt billig i butikken nå til dags - men det er nå noe eget ved å formere dem sjøl.

Vi informerte selvsagt om hagehelga i juni, og om hagelaget generelt. Ferskingene hadde også litt spørsmål vi prøvde å besvare, og så snakket vi litt om såing av stauder og sommerblomster generelt. Druebeger som minidrivhus er et inside-tips vi deler villig. :)

Det "grønne" lotteriet ga en slump i kassen i dag også, og flere av ferskingene gikk heim med en god del gevinster - og forhåpentligvis et passelig smil i ansiktet.

Vi benytter anledningen til å ønske fem nye medlemmer velkommen til Sortland hagelag. Håper vi ser dere igjen på hagekvelden 23. mars.

Ingen kommentarer: