30.11.2009

Tur med jekta Brødrene

Søndag 20. juni har vi leid jekta Brødrene for å dra på tur til et gammelt arboret i Eidsfjorden. Jekta starter på Melbu kl. 10.00, med stopp på Stokmarknes og Grønning hvis noen ønsker å gå på der. Vi planlegger å være tilbake på Melbu igjen kl. 16.00. Siden dette er en båttur, er det selvfølgelig værforbehold.

Det er satt av to timer til å gå i land ved Sølvferstrand. Her var det i gamle dager en planteskole, i dag er det mange forskjellige og litt uvanlige trær å se i det gamle arboretet. Det er et stykke å gå. Frode Angell som i dag eier området og har god kjennskap til hva som befinner seg her, blir med oss som guide og forteller om hva vi ser.

Dette blir en kjempekoselig tur, og vi håper mange blir med. Plassene er reservert medlemmer frem til 1. juni, deretter åpner vi også for ikke-medlemmer. (Man kan skrive seg opp på liste før 1. juni, så fordeler vi plassene som evt. er ledig 1. juni, etter først-til-mølla-prinsippet.)

Pris medlemmer 100,-, ikke medlemmer 250,-. Dette inkluderer bespisning ombord - gi beskjed ved påmelding om du vil ha fiskesuppe eller reker m/tilbehør. (Drikke må du evt. kjøpe selv i tillegg.)

Påmelding til Marian, tlf. 917 66 920 eller hagelags-eposten.

Ingen kommentarer: