17.07.2009

Hagelaget på tur til Bø

Onsdag, 22. juli samlet vi oss som vanlig ved Esso Havna kl. 18.00 og kjørte av gårde mot Bø.

Første stopp var på Jordbærgartneriet i Risnessan ved Eidet cirka klokka kvart på sju, da holdt han ekstra åpent for oss. Her er det særlig godt utvalg i stauder, og også litt busker, klematis, forskjellige sommerblomster og slikt. Her møtte vi også Boy Asle fra Lofoten, som hadde anledning til å hive seg med oss på vandring denne gangen. Så og si alle gikk rundt med en eller flere poser fulle av planter, mens de sa "Jeg skulle jo ikke ha noe", så vi tror det ble en innbringende kveld for gartneriet. 

Når vi hadde fått shoppet fra oss kjørte vi videre til Skagan for hagevandring hos Rita Nordgård. Her var det masse å se! Spennende hage, med både levende frosker og de av pyntesorten. Vi hadde fremdeles tid til å se mer, så vi stakk innom Liv Halland lenger ned i veien, og jammen fikk vi komme dit på sparket. Sporty dame - og masse å se der også!!! Blant annet en veldig koselig frokostplass hadde hun.


Så var det på tide å sette kursen mot Sortland, men de som kjørte "baksiden", altså veien på siden mot Hadseløya, fikk en ytterst snarkikk i en tredje hage også.

Seint heime, men det var verdt det!

Ingen kommentarer: