20.01.2009

Trivelig årsmøte

Avtroppende leder (til venstre) Roald Alver tar en titt i nykjøpt eksemplar
av årets bildehefte, mens Rigmor, Vigdis og sekretær Belinda Karoliussen venter
i kø for å få kjøpt hos nyvalgt leder Marian Leonhardsen (til høyre).


I år var det 32 frammøtte på årsmøtet, i tillegg hadde vi besøk av Magne Berg fra Veivesenet og Hilde Jørgensen fra Bladet Vesterålen. (Se artikkel side 10 i B.V. 21. januar.) Det må vi si oss godt fornøyde med. Vi begynte møtet med å sette pris på Rigmor Jensen, Magnar Aspaker hadde tatt turen fra Harstad på vegne av landsstyret i Hageselskapet for å dele ut Hageselskapets hederstegn med diplom.

Så bar det rett på de vanlige årsmøtesaker, som ble gjennomført med god dreis og fine diskusjoner. Magne Berg var kommet for å informere om et tilbud til hagelaget, vi tilbys en del penger for å vedlikeholde Miljøgata sommerstid. Vi vil få mer konkret, skriftlig informasjon og tar dette opp til vurdering når vi har fått det. Medlemmer må gjerne komme med synspunkter angående dette til styret.

Det var ingen store reaksjoner på forslaget til årsprogram som ble lagt frem, så dette kommer styret til å ha som grunnlag for videre arbeid. Så snart styret har noe klart, vil det bli sendt ut informasjon til alle medlemmer pr. post (elektronisk til de som har det).

Når det gjelder drivhuset kommer vi til å ha eget møte om det, da vi må ha hele ordningen opp til vurdering. Møtedato satt til tirsdag 27. januar kl. 19.00 på Frivillighetssentralen. Alle interesserte oppfordres til å møte, slik at vi kan få til en best mulig ordning som det blir morsomt å være med på.

Roald Alver presiserte som avtroppende leder viktigheten av at det er mange i hagelaget som bidrar, slik at det ikke blir bare styret som driver laget. Da vil et lag råtne på rot mener han, og det vet vi jo alle hvordan det går. Vi håper mange vil være med å bidra til våre aktiviteter i året som kommer - ta gjerne kontakt om hva du har lyst til å bidra med.

Nytt styre og stell i hagelaget framover
Leder: Marian Leonhardsen. Nestleder: Jorunn Ovesen. Sekretær: Belinda Karoliussen. Kasserer: Britt Dahl. Styremedlem: Ruth Andreassen. Styremedlem: Brita Moltumyr.
1. vara: Eli Sagdahl. 2. vara: Trude Oddsdatter Skogvang.
Valgkomite: Freydis F. Jensen og Sigrid Selnes
Revisorer: Randa Sætre og Laila Ødegård

Roald Alver, Rigmor Jensen, Vigdis Johansen og Turid Pedersen gikk ut av styret og fikk blomster som takk for innsatsen.

Etter at årsmøtesakene var gjennomført, tok vi oss en kaffepause. Imens vi drakk kaffe, spiste kaker og skravlet, kikket vi på storskjerm hvor vi viste frem bildene fra årets bildehefte. Så avsluttet vi møtet med å vise de bildene som har vært levert inn til fotokonkurransen, og vinnerne fikk sine fortjente premier.

Takk for et fint møte!

Ingen kommentarer: