28.11.2008

Årsmøte 19. januar

Hagelaget hadde årsmøte mandag 19. januar kl. 19.00 på Frivillighetssentralen. Det kommer til å skje ganske mye, så vi håper flest mulig av våre medlemmer noterer tid og sted i kalenderen, og får det med seg. Valgkomiteens innstilling til nytt styre vil bli lagt fram i møtet.

Det blir selvsagt de vanlige årsmøtesaker. Men når vi forhåpentligvis raskt har gjort oss ferdig med valg, regnskap og så videre, blir det medlemsmøte med litt spennende saker.

Vinnerbildene
Vi skal offentliggjøre vinnerne av fotokonkurransen vår, og premiere de tre vinnerbildene. Hovedpremien er boka "Norske hager gjennom tusen år" av Magne Bruun, i tillegg får to andre bilder hederlig omtale og en liten ekstrapremie. Så her bør man møte opp om man har levert bilder til konkurransen. ;) Vi kommer også til å vise de innleverte bildene på storskjerm.

Overraskelse?
Vi håper også å kunne presentere en overraskelse, kanskje får vi spennende besøk...

Fotohefte året 2008
Fotoheftet med bilder fra hagelagets aktiviteter i 2008 skal være ferdig til årsmøtet. Formatet er likt fjorårets hefte. Vi kommer også til å vise fotoheftebildene på storskjerm om det blir tid, så får vi sett dem i litt større format.

Årsmøtepapirer vil bli sendt ut i forkant av møtet, følg med i postkasse eller e-post. Tid og sted skal være offentliggjort i brev (elektronisk eller post) til alle sammen tidligere i høst.

Dette kommer til å bli et spennende møte, vi håper det kommer riktig mange!

Ingen kommentarer: