30.08.2008

Pioner - 5. oktober kl. 18.00 på Kleiva

Søndag 5. oktober blir det stormøte i hagelaget, med pionmannen på besøk. Møtet blir på Kleiva bygdehus kl. 18.00. (Ca. en mil fra Sortland sørover mot Stokmarknes, ta til venstre like før Kleiva Landbruksskole.) 75 kr i inngang, da er kaffe og kaker inkludert.

Vi bestiller, og så tar pionmannen med plantene nordover til pionmøtet. Du kan bestille fram til torsdag før møtet, se nettsiden hans www.pionhagen.no, sjekk lagerlisten. Han vil også ta med noen ekstra pioner for å selge til etternølere som lar seg friste på møtet.

- Du kan sende din bestilling direkte til pionmannen pr. e-post, pionhagen@hotmail.com men husk å merke bestillingen med navnet ditt og "Sortland", sånn at han ser at dette gjelder vår hagelagsbestilling som han skal ta med nordover.

Han vil vise fine bilder, og tar en egen sekvens med de ekstra sortene han har med seg for salg. Totalt har han med seg vel 50 sorter. En del villarter, de blomstrer tidligere enn silkepeoner. Enkle blomster, men de blomstrer også lenge. I tillegg til å vise bilder vil han selvfølgelig fortelle oss masse om peoner, både når det gjelder planting og annet. Noter gjerne ned spørsmål om det er noe du lurer på, så du husker å spørre mens han er her.

Som vanlig blir det loddsalg med hagerelaterte premier. Hovedpremien blir en "Old Rose Dandy", en Itoh-hybrid (se bildet) med en verdi på 740 kroner.

PS! Det blir altså ikke løksalg på dette møtet siden Eivind skal selge peoner - så om du vil ha løker må du ta kontakt snarest! De bør i jorda snarest.

Ingen kommentarer: