29.08.2011

Bli med på høstkveld!

Vi trommer ihop til hyggelig samvær på bygdehuset på Kleiva, søndag 4. september kl. 18.00. Gratis inngang.

Hagelaget ordner litt godt brød, og så tar vi andre med oss det vi føler mest for sjøl, til et felles matbord. Her er det bare å bruke fantasien, hagen, marka eller butikken! Det gjør seg også med en bukett eller to for å pynte litt opp, og få opp "hagestemninga".

Ta altså gjerne med litt mat og/eller blomsterpynt, godt humør, gevinst til det "grønne" lotteriet, og en gjest om du vil.

Det er ikke bindende påmelding, men gi likevel gjerne beskjed om du tenker å komme, sånn at vi får en liten anelse om hvor mange vi skal dekke på til.


(Dette er IKKE en konkurranse om å ha med mest fancy mat. Vi tar med mat, blomsterpynt osv. til felles hygge, alt etter hva vi føler for sjøl.
Maten vi tar med behøver heller ikke være hentet fra hagen - de har masse av "markens grøde" i butikkene, og sjøl ei steik får hagepreg om man slenger et par ringblomster på toppen. Er du ingen racerkokk kan du om så kjøpe en kaup med bær som du har over i ei skål, og sette en krem-på-boks ved siden av som dessert... Eller altså en bukett fra hagen som pynt til lokalet. Med andre ord, "jeg kan ikke lage mat" er INGEN unnskyldning for å holde seg heime denne kvelden.) (Men det er selvsagt lov dersom man rett og slett ikke har lyst, altså.)


Ingen kommentarer: