16.03.2010

Beskjæring av busker og trær

Nærmere 30 stykker hadde møtt opp i Kvartal 14 for å høre om "Frukt og bær", samt "Beskjæring av busker og trær". Dessverre manglet vi en av foredragsholderne, slik at det ble litt amputert. De frammøtte fikk imidlertid en ganske så grundig gjennomgang av de vesentlige prinsipper ved beskjæring av forskjellige busker og trær, ved Kari Greiner som holdt et flott foredrag. Ho hadde sågar tatt med seg ei stor grein for demonstrasjon hvordan dette skal gjøres.

Som vanlig hadde vi kaffepause med noe godt til kaffen, både kaker, rundstykker og frukt hadde vi å kose oss med. Det summet godt rundt bordene, så vi håper og tror at folk hadde det trivelig. Et nytt medlem fikk vi også, som vi håper følte seg velkommen.

Leder informerte om aktivitetene vi har fram til sommeren, og mange benyttet anledningen til å melde seg på forskjellig, som jektetur med Brødrene, kompostkurs, busstur til Grytøy eller Kila. Det blir en aktiv vår og sommer i år også, ser det ut til.

Til slutt viste vi litt bilder for å drømme oss bort til sommer og sol. Marian viste bilder fra en hage på Senja som kan være aktuell for seinere turer, og litt bilder fra "blomsterferiemålet" Madeira. Vi håper det veide ørlite grann opp for foredragsholderen som mangler - frukt og bær får vi ta mer om en annen gang.

Takk til alle som møtte opp og særlig til Kari Greiner som måtte i ilden litt før hun hadde blitt forespeilet, og så beklager vi igjen at det ikke ble helt som vi hadde håpet og trodd på forhånd.

Ingen kommentarer: