07.06.2009

Planteloppemarkedet - en suksess

Når sjefen er borte, danser resten av hagelaget ved Kvitbrygga. Været var på vår side, loppemarkedet var godt besøkt og det var mye aktivitet. Ja, det var som vanlig vanskelig å holde folk unna "godisene" til klokka blei ti, det er jo sååå fristende, det skjønner vi jo.

Barnestand
Barnestand var det i år også, med salg av barneplanter og såing av kattegress. "Grønt" lotteri hadde vi selvsagt også, og det var også mulig å få kjøpt lodd i traulotteriet.

De som var med på lørdag som er spurt, rapporterer at det var kjempeartig! Med campingbuss som varmestue og levegg (i tillegg til varebil), så blei det ikke så kaldt som det kunne blitt heller. Det ble en del planter igjen, og noen har allerede foreslått nytt loppemarked seinere på sommeren eller høsten. Vi får se hva det blir til.

Ny rekord
Det har vært masse arbeid i forbindelse med planteloppemarkedet, og det er mange som har vært med og bidratt. Det har betalt seg, bokstavelig talt! - Kassereren har nemlig hatt opptelling, og melder om ny rekord i år igjen. Inkludert inntekten fra begge lotteriene, har vi faktisk passert 30.000-tallet!

Takk til alle som har bidratt både på forhånd og ved Kvitbrygga på lørdag.

Ingen kommentarer: