25.06.2009

Hagevandring hver onsdag

Hver onsdag fra 10. juni møtes vi ved Esso Havna kl. 18.00, for å dra på hagevandringer. Vi samler oss i færrest mulig biler (pga. parkering og miljø), og kjører dit vi skal. (Bor du langt unna kan du kontakte oss like før om vi veit hvor vi skal, så vil du normalt få rede på det og kan kjøre direkte, så du slipper å kjøre att og fram hvis det er i din retning.)

Vi ser på alle slags hager
Ny eller gammel, pertentlig eller mer viltvoksende, stor eller liten - hage er hage, og det liker vi å se. Vi kommer gjerne til deg også hvis vi får lov – vi er verken ugress- eller rotepoliti!

Er du fersk i hagelaget, vil vi spesielt anbefale å gå på vandring. Det er mye inspirasjon å hente, og så er det mye å lære ved å se hvordan andre har gjort det. Og så er det jo hele tiden andre i nærheten som man kan spørre! Sosialt er det også, det er lett å finne på et samtaleemne i en hage med masse planter.

Møt opp på sparket
Det er ikke påmelding for å bli med på hagevandringene våre, du bare møter opp ved Esso og blir med. Se etter oss i hjørnet mot kystvakta og havet, men vær presis! Når klokka er seks, så kjører vi. Som regel drar vi til 2-3 hager på en ettermiddag/kveld. (Regn med at det tar 2-3 timer, omlag.)

Ingen kommentarer: