30.03.2009

Fullt hus med Dragland

Leder viser frem førsteutgaven av "Hagelangs"

Kjell Dragland er tydelig populær hos Sortland hagelag. Med sitt foredrag om dekorative planter og årets nyheter samlet han 65 tilhørere mandag 30. mars. Det er nesten like mye som rekordmøtet i 2007! Det vil også si omtrent fullt hus, det var ingen ledige stoler foran i lokalet - som vi forøvrig prøvde ut for første gang.

Dragland hadde kanskje ikke helt forutsett så mange tilhørere, vi fikk i hvert fall litt for få kataloger. Vi minner derfor om at hele katalogen til Dragland finnes på nett, på www.draglandsplanteskole.no. Her skal du også kunne laste ned katalogen som .pdf-fil.

Det ble dessverre litt for få årer til åresalget også, vi håper de aller fleste fikk kjøpt! - Det betyr imidlertid at loddsalget var veldig godt, og det var det også all grunn til. Dragland hadde med seg fire flotte premier, og totalt på premiebordet var det nærmere 30 hagerelaterte premier. Artig!

Kjell fikk en liten takk for besøket, i form av bildeheftet vårt fra 2008, og en fin rose. I tillegg ble han utdelt en diplom fra hagelaget, "Snillhetsprisen 2009" fordi han stiller opp for oss gang på gang og tar så varmt imot oss når vi kommer på shoppingtur. Vi synes det er positivt med noen som selger lokalt tilpassede planter i "kjørbarn nærhet"!

- I tillegg trakk vi en flott fruktkurv som Rigmor Jensen har laget på billetten. Helga var så heldig å vinne den.

Vi håper alle gikk hjem med et fornøyd smil etter en kveld med gode kaker og fint foredrag, til tross for litt manko på kataloger og lodd. - På en måte litt dumt, men vi trives nå bedre med slike "luksusproblemer "enn tomme lokaler! Men neste gang tar vi sikte på å ha disse tingene helt på plass.

Ingen kommentarer: