25.01.2009

Ferskingkveld tirsdag 10. februar

"Er du fersk i hagefaget - bli med på ferskingkveld i hagelaget!"
Stikk innom oss, våre medlemmer har kunnskap som bunkevis med hagebøker.
På ferskingkvelden forteller vi om såing, og demonstrerer prikling.


Tirsdag 10. februar kl. 19.00 inviterer hagelaget til ferskingkveld på Frivillighetssentralen. Møtet er åpent for alle, gratis entré.

En ferskingkveld er et møte hvor vi spesielt inviterer de som er ferske i hage- eller hagelagssammenheng. Våre erfarne medlemmer pleier å stille opp for å svare på spørsmål og bli kjent med de nye. Ingen innmeldingsplikt!

De ivrigste hagerne er allerede i gang med å så, og butikkene er i ferd med å få inn årets ladning med frø. Skal du bestille frø, er det i hvert fall på tide å starte med dette nå. Derfor kommer vi til å snakke litt om såing av sommerblomster og stauder på møtet, slik at du kan unngå noen av de fellene vi andre har gått i tidligere.

Prikling er et mystisk ord for noen, på møtet vil vi demonstrere hvordan det gjøres. (Prikling er når man har sådd flere planter i samme potte, da "prikler" man dem - deler dem opp og planter dem hver for seg i egne potter.)

Vi tar med oss litt bøker og blader for å titte i. Vi regner også med å ha en utgave av Hagetidend til hver fersking som kommer, og en liten gave fra hagelaget.

Ingen kommentarer: