23.07.2008

Fotokonkurransen

For artighets skyld har vi i år lyst ut hagefotokonkurranse i hagelaget. Alle medlemmer er velkomne til å delta, og du behøver ikke være fotoekspert. Dette er bare på artig! Ta masse bilder, så skal du se at du finner et blinkskudd blant dem som du kan sende inn.

Du leverer bildene slik du ønsker selv. Vi godtar selvsagt også papirbilder fra de som ikke har digitalkamera. Men aller helst mottar vi bidragene uforminsket i jpg-format, på CD eller e-post. Vi skal prøve å være fleksible på leveringsmetode, slik at alle får delta uansett datakyndighet osv

Tema for konkurransen er "Sommer i hagen".
Frist for innlevering er 15. september.
Bildene skal være tatt i løpet av 2008.
Du velger selv hvor mange bilder du vil delta med, men vi håper du prøver å holde antallet nede på et fornuftig nivå, og prioriterer kun de du liker aller best.

Heisann, nå nærmer det seg fristen for å levere inn bilder til fotokonkurransen. Vi har begynt å få inn noen bilder, men håper det er mange flere som har tenkt å bidra. Vi håper å kunne publisere vinnerbildene i årets bildehefte hvis det blir en oppfølger av fjorårets.

Vi kan også godt tenke oss bidrag til bildeheftet utover vinnerbildene. Vi har imidlertid ikke husket å sette som krav for konkurransen at bildet må være tatt i en hagelagshage, derfor må vi skille litt her, da bilder i ukjente hager ikke kan brukes i hagelagsheftet.

Vi ber derfor om at dere tydelig merker bildene dere sender inn. Er de er ment kun for konkurransen, eller om det er en hagelagshage - og i så fall hvilken.

Tema i år er altså "Sommer i hagen"Når dere sender inn bilder til konkurransen, ta hensyn til følgende:

- Du tar selv ansvar for hvor mange du vil levere. Men kommer du særlig over 10 bør du vurdere å ta en prioriteringsrunde til og se om ikke noen av disse bildene egentlig er absolutt bedre enn noen andre.

- Ikke forminsk bildene mye. Husk at dette er en fotokonkurranse selv om den er uhøytidelig, da er det vanskelig å ta veldig små bilder med i vurderingen om detaljene blir veldig dårlig.

- Variasjon kan lønne seg - vi vet jo ikke hva juryen synes er "Sommer i hagen" så det kan være lurt å levere litt forskjellig type bilder.

- Husk å merke med hvilken hage dette er fra, hvis bildene også kan brukes i bildeheftetDere kan enten sende inn bilder pr. epost titl hagelaget. Dersom mailen blir stor, send heller til marian.blv.no. Vi sender deg uansett bekreftelse når vi har mottatt. Dersom du ikke får bekreftelse må du ta kontakt for da er det problemer.

- Eventuelt kan du brenne bildene på en CD eller legge dem på en minnepenn, og ta dem med på møtet torsdag 11. september kl. 19.00 på Frivillighetssentralen.

Ta ellers kontakt om du lurer på noe mer, på mail eller ring Marian tlf. 917 66 920.


Lykke til!

Ingen kommentarer: