14.05.2008

Hagevandring hver onsdag fra 28. mai

Nå er det ikke lenge før vi begynner med årets hagevandringer. Oppmøte ved Esso Havna kl. 18, hvor vi samler oss i biler og kjører dit vi skal. (Praktiske grunner, de færreste har parkeringsplass til så veldig mange biler bl.a.)

Vi har mange flotte hager i Sortland. Det er også veldig mye forskjellig vi får se, når vi besøker hagene. Noen liker best urter, andre liker store blomster, noen har vårhage, noen har rosedille, andre liljedille, det er nyanlagte hager, samlerhager, store hager, små hager, hager med preg av at husstanden har barn, rotete hager, striglete hager - kanskje vi kan få se din hage også?

Hagevandringer er en fin inspirasjonskilde. Ikke sjelden kan man finne løsninger på egne hageproblemer, i andres hager. Smarte ideer og gode (forsåvidt også dårlige) erfaringer deles villig. Og dersom du selv inviterer til hagevandring, har kanskje andre tips dersom du ønsker løsning på eget hageproblem?

- Det er ikke hagepolitiet som drar ut på patrulje når vi arrangerer hagevandring. Vi drar på hagebesøk for å få inspirasjon, og synes det er artig å se hva andre får til. Det er også artig for eksempel å følge en hage over flere år, og se hvordan den blir til - dersom vi får lov. Den perfekte hage finnes vel knapt, og vi prøver å legge merke til de positive ting i andres hager. Ugress har vi gjerne nok å slite med sjøl, så det er lite lurt å ergre seg over hos andre. ;)

Bli gjerne med på vandring. Det er sosialt og artig, og en fin anledning til å bli kjent med flere i hagelaget. Det er lett å komme i prat på en hagevandring, kanskje lettere enn på de vanlige møtene.

Og om du tør, kommer vi gjerne til deg også.

Ingen kommentarer: