03.12.2007

Tur til botanisk hage i Tromsø 13.-15. juni


Fredag 13. juni 2008 setter vi oss i buss og kjører til Tromsø for å besøke botanisk hage. Vi forsøker også å få i stand noen flere besøk i området mens vi er der, samt planteshopping. Vi drar på ettermiddagen på fredag (femtiden), og kommer tilbake søndag ettermiddag.

Gratis transport for våre medlemmer
Bussen blir gratis for medlemmene våre men overnattingen må betales av deltakerne selv. Eventuelle deltakere fra andre hagelag ved ledige plasser, betaler en egenandel 500 kroner, realprisen pr. person dersom den blir høyere enn det. (Turen ikke åpen for ikke-medl.)

Depositum og påmeldingsfrist
Vi tar et depositum på 500 kroner, som kun fås igjen ved at man møter opp på turen. Vi tar imot påmeldinger så lenge det er ledige plasser.


Overnatting
Vi overnatter på Tromsø Camping.
Hytter med bad er reservert. Vi forsøker å gjøre det slik at de som ber om enkeltrom skal få det, men det er fint om de som synes det er greit å dele rom med noen gjør det, slik at vi får plass til alle som vil være med. Fortrinnsvis plasserer vi ett enkeltrom og ett dobbeltrom på samme hytter dersom deltakerne ikke avtaler annet.

PRISER hytter
Det er 100,- kr påslag på totalprisen for hver ekstra person i hyttene utover 2 stk, se ellers priser nedenfor. Sengetøy koster 85 kr i tillegg pr. pers. og sluttvasking koster 250 kroner hvis man ikke vil gjøre det selv, på de store hyttene.


Større hytter 990,-, 2 soverom, 4 sengeplasser
De store hyttene har to soverom med to senger (køyeseng), og koster 990,- pr. døgn. (Eventuelt tillegg for sengetøy og vasking hvis man velger det.)

Program
Helt klart får vi ikke programmet før nærmere sommeren. Men vi forsøker å få et program som inkluderer både botanisk hage, plantehandel og hagebesøk, lignende forrige tur. Besøk i botanisk hage blir på formiddagen lørdag, da har de lovet å ha kaféen åpen for oss. De vil også forsøke å ordne det slik at vi får en guide som forteller oss om hagen.

De som har internett kan finne informasjon om botanisk hage på http://uit.no/botanisk/
Noen bilder fra Hageselskapets landsmøte i fjor da de var i blant annet botanisk hage finnes på internettadressen http://www.hagegal.no/hagefora/v/Oddrun/album1544/album1819/?g2_page=2
(Side 2, 3, 4 og delvis på side 5.) Dette var 9.-11. juni i fjor, og av bildene derfra ser det ut som det er flott blomstring på denne tiden.


Kontakt Marian for påmelding eller ved spørsmål,

tlf 917 66 920 eller send e-post til hagelaget.

Ingen kommentarer: